Barnfotografering ute i Sundbyholm

 
 
 
 
 
Fotade mina kusinbarn; Freja och hennes två tvillingsyskon Edvin & Agnes för några veckor sedan. Mycket bus och skratt. 
 
 

Back on track



 
Känns otroligt bra att vara tillbaka på gymmet igen; lite förbannad kan man bli när man märker att konditionen inte är fullt lika bra som förut, eller att jag inte orkar lyfta lika tungt som förut. Men kondition och styrka är en råvara - efter min ryggskada som höll mig borta från gymmet i drygt 2 månader är jag inte förvånad.
Men nu tränar jag igen, motivationen är på topp och bäst av allt - ingen smärta i ryggen. Feeling awesome.
Har dessutom bytt gym - är numera tillbaka på powergym och köttar; älskar att aldrig känna stress över att jag måste hinna träna. Powergym har öppet dygnet runt, så jag kan verkligen träna när jag vill. Inga ursäkter om att jag inte har tid eller hinner.
 
Är även tillbaka på banan igen när det gäller min kost. Jag går inte på någon diet - men jag att äta hälsosamt under veckorna, och om jag känner för det - unna mig något gott till helgen. Har precis funnit kärleken till mugcakes och hallonfluff. Att jag aldrig prövat det tidigare. Perfekt när man blir sötsugen. Eller bara tycker att havregröten eller kvargen till frukost är allmänt trist. Lovet it.
 
 
Den här godingen åt jag till frukost imorse. Citronyoghurt-protein mugcake med choklad och valnötsfyllning toppat med jordgubbsfluff. Fantastiskt gott. 
Jag har aldrig varit en morgonmänniska och alltid haft svårt för att trycka i mig frukost tidigt på morgonen; men denna goding var inga problem alls. Kändes superlyxigt att äta detta en tidig tisdagmorgon. :)
 
 
RSS 2.0