Dekorationer

 
 
 
 
 
 
 

Jag klagar inte över lite oväder idag inte

 
Kan inte direkt påstå att jag var ledsen över att dagen bjöd på regnskurar och ett rejält åskväder. Efter gårdagens bröllopsfotografering hade jag en himla massa bilder att gå igenom, och å så nöjd jag är. 
Massa fina bilder - vet inte ens vart jag ska börja.

8 juni är en viktig dag för Therese och Tobias. Det är det datum, de vart tillsammans för hela 13år sedan, det datum då de förlovade sig... och det datum de gifte sig. 
 
Dagen bjöd på många skratt, och framförallt många fina bilder. Therese och Tobias behöver inte ens anstränga sig för att man ska förstå hur stark deras kärlek är, den bara lyser om dem. Önskar er all lycka i framtiden och tack för att jag fick vara med om eran stora dag. <3
 
 

Caroline


 
 
 
Modell: Caroline Diallo    Fotograf: Veronica Orrholm Zentio (jag)    Nikon D300 - 50mm - f.2.2
 
 
Här kommer ett gäng bilder från min och vackra Carolines fotosession vi hade i helgen. Otroligt vacker miljö och ljuset var magiskt, om än lite besvärligt. Men helt klart mödan att kämpa med och myggbetten vi fick på köpet :)
 

En morot & belöning

 
Efter år av suktande och veckor utav velande fram och tillbaka har jag nu äntligen fått tummen ur,.. och klickat hem ett nytt objektiv. Tamron 28-75mm f/2.8.
Det blir en tidig födelsedagspresent till mig själv och ett objektiv som kommer hjälpa mig nu i sommar på alla spännande uppdrag som dykt upp. Hoppas det hinner hitta hem innan helgen som kommer. <3
 
Någon som har någon erfarenhet utav detta objektiv?

Redigeringsstuga



 
Så här ser det ut hemma hos mig idag. Vaknade imorse och hörde hur regnet smattrade mot fönsterrutan och insåg ganska direkt att dagens utomhusfotografering med 2 små barn mest troligtvis inte kunde bli av. Sköt upp den till nästa söndag istället & får då hoppas på bättre väder.
Istället tog jag mig iväg till Torshälla; tog en powerwalk i grannstaden och passade samtidigt på att spana efter lite locations för två stundande bröllop som äger rum just i Torshälla. 
 
Resterande tid utav dagen har spenderats framför datorn: kliade så i fingrarna att få sätta tänderna i bilderna jag och fina Caroline tog igår. Underbart vacker! Så många fina bilder att det är svårt att välja - riktigt nöjd :)
RSS 2.0