Äntligen vår

 
Underbara vår. Äntligen!

Ingela

 
 
Modell: Ingela Perhans
 
 
Börjar ju inte klia lite i fotofingrarna när man kikar igenom alla dessa härliga försommarbilder. Dessa togs i Maj 2009 på en fototräff i Hallstahammar. Vi är redan i slutet på april, och denna grönska och värme känns just nu ganska avlägsen - men hoppas kan man ju alltid. Hur härligt vore det inte att kunna gå runt i klänning och sandaler, sitta i gräset och njuta av solen?
 
Och till dig Ingela om du läser det här: jisses vad jag saknar dig, din sprudlande energi och våra samtal. <3

En goding från 2009

 
Modell; Ann Kykyri
 
Bjuder på några gamla godingar från 2009 när jag och modellen & numera fotografen Ann stämde in en träff. Klicka in på hennes sida och kika, otroligt duktig.
 
 
 

Träna dig glad

 
 
Så otroligt härligt gympass idag. 20minuters uppvärming med löpning/powerwalk i uppförsbacke, 60 minuter ren styrketräning och 20 minuter cardio på det. Slutkörd, svettig och lycklig.
Oavsett hur tung i sinne och själ man känner sig när man kommer till gymmet - när man sedan går där ifrån går man på rosa moln och bara ler, energikick for sure!

Att jämföra & att jämföras

 
Alla människor jämför viss oss med andra individer, det är helt normalt. Att sträva efter att växa som person och människa är aldrig något fel, så länge man förstår att alla är vi olika, har olika förutsättningar och utvecklingen är individuell.
Ibland kan jag jämföra mig med andra, otroligt starka tjejer som också gjort en rejäl viktresa. Oftast blir jag bara glad och än mer taggat att fortsätta kämpa - men ibland kan jag också bli lite ledsen och förbannad: "varför har hon lyckats så himla bra, varför har hennes daller runt midjan försvunnit, varför är hennes lår så fucking amazing etc".
Det är då det är dags att sätta ner en fot och bara jämföra sig med sig själv. Alla kroppar är och fungerar olika. Det är aldrig meningen att man ska må dåligt när man jämför sig med andra, man ska bli glad och än mer motiverad till att fortsätta växa som person och nå sina mål och drömmar.
 
Bilderna ovan är från sommaren 2010 gentemot vintern 2012. Det har hänt otroligt mycket. Och oavsett om jag fortfarande har en liten bilring runt midjan, celluliter på låren och gäddhäng så ÄR jag fortfarande en vinnare. Den enda jag tävlar emot är mig själv. Och jag kommer fortsätta kämpa för att bli den bästa jag kan vara - och som ni ser är jag redan en god bit på vägen. 
Tappa aldrig hoppet och tron på er själva. Alla är vi underbara och unika individer. <3
 
 

Friends for life

Finaste Catarina och Fredrik.
 

I tuffa tider är det skönt att ha så fina vänner som dessa två, och lilla underbara Ellie. Ni ger mig styrka <3
Längtar som en tok till helgen då jag för första gången på evigheters evigheter får spendera två dagar med min allra bästa vän. Tror inte vi har haft en sleepover sen gymnasiet :)
 
Ellie fyllde 1år igår och till helgen blir det 1års kalas. Misstänker att jag köpt den till storleken största presenten. Jag kommer skämma bort Ellie, svårt att låta bli när hon ger mig ett leende som gör hela min dag när hon ser mig. 
Kommer nog ta med mig kameran, även om det inte är upplagt för en photoshoot - känns det ändå som om jag vill föreviga hennes livs första kalas. Kan själv dra på smilbanden när jag tittar i mina fotoalbum och ser hur jag som 1åring sitter där på min tron med min bästa kompis Simon vid min sida - redo för att få hugga in på min allra första tårta ;)
 
 
 
 
RSS 2.0