Louise

 

Life is like a camera


En kort arbetsdag ger mig en ledig eftermiddag. Awesome!
Låter som ett ypperligt tillfälle att spendera lite av lönen, träna och äta sushi :)

 
 
 
 
 
 
 

Dance for life

 
 
 Modell: Caroline       Foto & retusch: Veronica Orrholm Zentio (http://lovebeyondwords.blogg.se)
 

Samtidigt som jag postar dessa bilder på min fina vän Caroline kan jag även passa på att flagga för hennes roliga och svettiga träningspass som hon håller i. 
Det är ingen tvekan om saken att Caroline föddes i ett par dansskor, otroligt duktig! Hon håller pass på flera gym här i staden i bland annat Afrodans, Core, Bollywood och LatinMove. I've tried them all - och kan verkligen varmt rekommendera dem. Träning när den är som roligast!
 
 

 

 

Catarina ❤ Fredrik

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den 24 juni 2011 fick jag inte bara äran att vara med och bevittna, utan även föreviga två utav mina absolut bästa vänners stora dag.
Catarinas och min väg korsades i högstadiet där vi blev klasskamrater - en vänskap som sedan växte sig starkare och starkare; trots att vi nu bor i olika städer håller vi ändå kontakten och när vi väl möts är det som om tiden stått still. Catarina sprudlar av energi, och ställer alltid upp - i vått och torrt. Och jag har även henne att tacka för att jag utvecklats som fotograf - en av mina trognaste modeller.
Att jag nu även fått vara med om flera stora dagar i hennes liv, förevigat dem med min Nikon är verkligen helt fantastiskt. Jag stod med tårar i ögonen och fotograferades hennes sagobröllop. Att sedan få se hennes fantastiska gravidmage - och prinsessan, deras helt otroligt fina kärleksbarn; Ellie. Lyckan jag känner över att ha fått vara med och se, uppleva allt detta fantastiska i hennes liv ger mig gåshud.
Jag är så glad att du hittade din drömprins i Fredrik; ni är verkligen en match made in heaven. Och Ellie,... jag säger bara WOW, hon stal mitt hjärta från första sekund. Sötare sessa får man leta efter - och bättre föräldrar kan man aldrig hitta. Jag önskar hela er familj all lycka i allt ni tar er för. Och att ni kommer få ett fantastisk liv tillsammans tvekar jag inte en sekund på. Tack för att jag får vara en del av era liv. Ni ger mig otroligt mycket styrka och kärlek. 
 

Follow me

 
Bloggkoll är ett otroligt bra verktyg för att hålla koll på sina favoritbloggar -❤ and follow så missar du ingenting ;) Följ min blogg med Bloglovin 

Låt aldrig, aldrig stå i er väg!

Om det är ett ord som jag verkligen ogillar så är det : aldrig.
Ordet aldrig är så otroligt negativt laddat, och tro mig - jag om någon har missbrukat det ordet något enormt genom mitt år. I flera år gömde jag mig bakom ordet aldrig - aldrig var både min ursäkt och det som hindrade mig från att göra alla dessa fantastiska saker som vi alla människor faktiskt är kapabla till att göra.
 
"Jag kan aldrig gå ner i vikt", "jag kommer aldrig bli bättre på..." "ingen kommer aldrig  någonsin att tycka om mig..." 
 
Jag gjorde slut med ordet aldrig - och började kämpa för att lyckas istället. Och jag lyckades!
 
Det finns ingenting som vi människor inte klarar av, om vi verkligen vill. Allt handlar om att verkligen kämpa för det man vill. Vi gör tusen val varje dag - och varje val har sina konsekvenser. Vissa val är lite svårare än andra - ibland får man välja mellan att gå den svåra vägen, eller kanske den lite lättare vägen. Men vad vi än väljer så är valet ändå alltid ditt och du får ta konsekvenserna därefter. Men våga tro att du kan lyckas, för det kan du.
 
Jag har i flera år skämts och känt mig obekväm med min vikt och min kropp. Jag har klagat, jag har sagt att jag aldrig kan bli smal, jag har skyllt på att jag varit kraftig ända sedan barnsben. På somrarna badade jag aldrig på stränder där det fanns mycket folk.
Ändå valde jag att äta fel och inte träna. Det var lättare att sitta hemma i tvsoffan med en chipspåse och klaga - än att faktiskt ta på sig jympaskorna och pallra sig iväg till gymmet.
 
Jag ändrade mitt tänkande för dryga 2 år sedan. Jag började träna, och nu senaste halvåret har jag också tänkt till rejält på vad jag stoppar i mig. Reslutatet? Sedan jag började har jag gått ner nästan 50kg
Och tro mig, det har verkligen inte varit så svårt som jag föreställde mig där hemma i tvsoffan för 3-4år sedan.
Min kropp är fortfarande inte perfekt, men ingen kan knäcka min stolthet! Jag har gått ner så otroligt många kilon, blivit en helt ny människa med helt nya prioriteringar och ett helt nytt självförtroende.
 
Jag kan, jag kämpar och jag kommer att lyckas. Och det kan ni också, med allt vad ni än vill ta er för.
Låt aldrig ett aldrig stå i din väg.
 
Här är ett axplock av bilder för att ni ska få se min viktresa de senaste åren. Ser ni någon skillnad? :)
 
 
 
 
 

Angelica

 

Lukas

 
 
 
 
 
 

Nystart

Hej och välkomna till min nya blogg.
 
Jag har under många år bloggat under namnet Vexy - men då livet ständigt förändras kände jag att det även var dags att ge bloggen en nystart. Många kopplar ihop mitt nickname Vexy med mitt brinnande intresse för fotografering, men jag personligen kopplar Vexy till en tidsperiod i mitt liv som genomsyrades utav osäkerhet, sorg och dåligt självförtroende. Jag har lämnat allt detta bakom mig; mitt liv präglas nu av en strävan att få vara lycklig, att omge mig bland folk som tycker om mig för den jag är, min önskan att få fotografera mera & min kamp för ett friskt och hälsosamt liv.
 
Här kommer du komma följa mig och vapendragare Nikon på alla våra äventyr, varesig det blir ett romantisk bröllop eller ett svettigt pass på gymmet. Welcome to join the ride.
 
RSS 2.0